Keresés

 

2014. március 10.– Batthyány-napok rajzverseny és fotókiállítás

A fotókiállítás témája az idei tanévben is „Nyitott szemmel a nagyvilágban” volt. Erre az eseményre 4000-5000 kép közül választottuk ki a közel 60 kiállított képet.
Volt olyan résztvevő, aki néhány képpel képviseltette magát, és volt olyan is, aki több száz fotót nevezett a kiállításra.
A képek témái tényleg képviselték a címet („Nyitott szemmel a nagyvilágban”), mivel az otthon készített felvételtől kezdve, a külföldön készített képekig minden képviseltette magát.
Résztvevőink 8 általános iskolás tanuló, 2 főiskolai tanuló volt és 13 felnőtt. A verseny természetesen idén is minden iskolai dolgozó részére volt meghirdetve városunkban.

A rajzverseny témája az idei tanévben „Sportolj velünk!” volt.
Öt iskola diákjait mozgatta meg a kiírás olyannyira, hogy közel 300 pályamunka érkezett be iskolánkba. A rengeteg gyönyörű munka közül 32-t díjaztunk, illetve állítottunk ki iskolánk folyosóin, ahol az üveg tárolókban bárki megszemlélheti a szebbnél-szebb alkotásokat.
Minden résztvevőnek emléklapot, illetve a 32 nyertes munka készítőjének oklevelet adtunk az ajándékuk mellé.
Köszönjük a sok segítséget, amit a kollégáktól és a szülőktől kaptunk azáltal, hogy buzdították a tanulókat, javítgatták a gyermekek munkáit.

Tisztelettel:

            Érd, 2014. 03. 10.

                                                            Szabó Margit

Néhány kép ízelítőül: