Keresés

 

Citi Pénzügyi Oktatási Program az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában

Országszerte további 8 ezer felső tagozatos diák tanulhat a korszerű oktatóanyagokból abban a 26 általános iskolában, amely részt vesz az idei Citi Pénzügyi Oktatási iskolatámogatási programban, amely a Citi Magyarország és a Junior Achievement Magyarország (JAM) Alapítvány közös pénzügyi és gazdasági képességfejlesztő programja 2001 óta.
 
Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolánk a 2013-2014-es tanévben bejutott a 26 kiválasztott iskola közé. A program korszerű technológián alapuló, innovatív oktatási stratégiákat és tananyagokat tesz elérhetővé az iskolák számára. Ezek elsősorban a családi költségvetés, a bevételek és költségek, a hitelek és kockázatok, a megtakarítások és
 
befektetések, a kínálat és szükségletek, a piac és verseny koncepcióival ismertetik meg a kisdiákokat, érdekes és interaktív játékokon keresztül.
 
Iskolánkból Szabó Margit tanárnő vehetett részt a szegedi továbbképzésen melynek célja, hogy a képzésben résztvevők a szükséges elméleti ismeretek mellett elsősorban olyan módszereket gyakoroljanak be, amelyek lehetővé teszi számukra a pénzügyi és gazdálkodási ismeretek élményszerű oktatását. A képzéshez ajándékba tárgyi eszközöket is kapott iskolánk, amely az ünnepélyes karácsonyi műsor alkalmával 2013. dec. 20-ai napon került átadásra.