Keresés

 

ÉrdKörbe 2009. ősz

2009. szeptember 20. vasárnap 10 óra.
Gyülekező 8 órától Érden a Stop Shop parkolójában.
Nyerj egy bringatárolót az iskoládnak!


TE még tényleg nem voltál ÉRDKÖRBÉN?

Ezt a csorbát ki kell küszöbölnöd! Hallod? Tudjuk, programod van, és a száj-karate mégis kímélőbb sport, mint a biciklizés. De a városnak szüksége van rád! Olyan, amilyen, de TE most itt élsz, és tudjuk, hogy bringázni akarsz! A családod is biciklizni akar, kérdezd csak meg őket! Jó lesz nekik is, csak még nem tudják!

Látod, az ÉRDKÖRBE miattad van! Letekerünk néhány kört, vigyorgunk egymásra és büszkék leszünk rá, hogy 2009-en vagyunk! Ez az a hely, ahol TE, pont egynek számítasz!

Az előregisztrációnál idén is szavazhatsz az iskoládra és nyerhettek egy bringatárolót. (Tavasszal a Széchenyi István Általános Iskola nyert. A lenti kis képre klikkelve több képet is találsz.)
Regisztrálj Te is előre a rendezvényre, az első 300 előregisztráltat fényvisszaverő pánttal ajándékozzuk meg!Klikk a képre!


A rendezvény helyszínén (Stop-Shop parkoló) ne felejtsd el az általad megjelölt iskolára leadott szavazatodat érvényesíttetni az ott rendelkezésre álló listán!
Az iskolákra leadott szavazatok összesített végeredményének megállapításánál kizárólag a helyszínen érvényesített szavazatokat vesszük figyelembe!